Meubels ontwerpen. Dat is wat we het liefste doen bij Meubelpassie.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontwerpen

Ontwerpen meubels

Ontwerpen van meubels en projecten is mijn passie

''Een mooi ontwerp is ook functioneel''

Ontwerpen van meubels en projecten is mijn passie

''Een mooi ontwerp is ook functioneel''
Meubelontwerp op maat

Een meubel van Meubelpassie. Hoe gaat dat in zijn werk?

Je wil iets aparts. Iets anders. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze oprichter Gerard is altijd weer op zoek naar iets nieuws. Iets creatiefs. Hij bruist van de frisse ideeën. En daarmee zorgt hij ervoor dat hij de klanten iedere keer weer verrast. ‘Gewoon’ iets anders. Iets unieks, op bestelling, juist dat is wat wij kunnen leveren. Jouw doel wordt ons doel. En dat doen we stap voor stap, zodat we samen tot een prachtig resultaat komen.

Een meubel van Meubelpassie. Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Kennismaking plus voorbereiding

2. Eerste opzet.

3. Bespreking met richtprijs.

4. Vervolg ontwerp of definitief ontwerp.

5. De uitvoering.

Meubelontwerp op maat

Eerste afspraak is altijd gratis

Meubelontwerp op maat

Kwaliteiten van een meubelontwerper

Je wilt van een uitgevoerd ontwerp van je meubels natuurlijk lang plezier hebben. Dan is het verstandig om de expertise van een ontwerper in te schakelen. Een goede ontwerper kijkt niet alleen naar wat mooi is. Hij denkt ook praktisch. Werkt oplossingsgericht. En weet precies hoe hij de wensen van de klant het beste kan vertalen in een ontwerp van jouw meubel. 

Kijk even mee naar mijn gerealiseerde ontwerpen

Keukenontwerp - meubelontwerp
Creatief meubelontwerp

Creatief

Alles valt of staat met de creativiteit van het ontwerp van een product. Nieuwe oplossingen zoeken om tot het beste resultaat te komen. Dat is voor ons uitdagend en voor onze klanten zeer waardevol. Het is de reden dat wij hen steeds weer blij maken met de nieuwste ideeën. Die wij dan weer tot in de perfectie kunnen uitvoeren.

Maak gratis een afspraak op locatie

We nemen graag een kijkje in jouw wooninterieur. Dat is voor ons de manier waarop wij de meeste inspiratie op kunnen doen. Vanuit dat startpunt willen we jouw mooiste ontwerp realiseren. En zo kunnen we gelijk ook rustig de mogelijkheden doorspreken. Een afspraak op locatie is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.