Wie wij zijn? We vertellen het je graag. Of kom langs in onze showroom
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

Meubels ontwerpen is een passie. Onze passie!


Meubels ontwerpen is een bijzonder proces

Alles wat een goed meubelontwerp mogelijk maakt komt op zo’n moment samen. Je unieke meubel krijgt contouren en wordt langzaam een pronkstuk. Dat is onze passie voor het ontwerpen van meubels. Meubels die je niet elke dag ziet. Maatwerk!

Want passie, enthousiasme, gedrevenheid; dat is waar alles bij het ontwerpen van meubels pas écht mee begint. Juist dat is de katalysator achter ons werkproces. De brandstof waardoor onze motor blijft draaien. En dat is ook wat er voor zorgt dat wij na ieder project weer kunnen zeggen dat we trots zijn op het resultaat. Dat vaak zélfs onze eigen hoge verwachtingen en eisen overtreft. Wij zijn niet van het halve werk. Bij ons is het alles of alles. Ieder project gaan we er weer voor de volle 110 procent tegenaan!

meubelontwerp op maat

Ontwerpen en ontwikkelen van meubels

Nieuwsgierig? Mooi, dan willen we graag uitleggen wat we nu eigenlijk precies doen. Niet bepaald onbelangrijk. Bij Meubelpassie ontwerpen en ontwikkelen we  meubels. Wij staan voor een uniek ontwerp, eigenhandig geproduceerd. Meubels die eigentijds zijn. Maar tegelijkertijd ook weer tijdloos. Zowel in de trend als trendsettend. Kwaliteitsmeubels die je nergens anders ziet. Die een kamer de uitstraling geven die jij graag wilt. En natuurlijk ook nog eens comfortabel en duurzaam zijn.

Wij zijn er voor mensen die graag iets moois maken van hun huis. Mensen die iets onderscheidends willen. En dat is voor ons dan weer de normaalste zaak van de wereld.

Creatief meubelontwerp

Met zijn ontwerpen is oprichter Gerard de Keijzer de drijvende kracht achter ons bedrijf. Hij bruist van de frisse ideeën. Door die creativiteit weet hij – ons allemaal - steeds weer te verrassen. En dat zorgt ervoor dat onze klanten iedere keer weer worden aangestoken door zijn enthousiasme.

De juiste lijnen op papier krijgen, dat is zijn fascinatie. Om dat vervolgens te kunnen doorontwikkelen tot goed uitziende producten. Het ontwerpen van supergave dingen voor anderen, dat is wat Gerard het liefste doet. En dat laat hij maar wat graag zien. Zijn groeiende collectie staat uitgestald in onze showroom in Werkendam. Kom gerust een keer een kijkje nemen. Zien = geloven!

Waar wij goed in zijn!

meubel op maat ontwerpen

Ontwerpen

Ontwerpen van designmeubelen is mijn passie.

Industriële tafelcollectie Meubelpassie

Tafels

De complete collectie designtafels uit eigen studio. 

Stalen onderstellen collectie tafels

Tafelonderstellen

De complete collectie designtafels uit eigen studio.