Unieke tafel van hout en staal.
arrow_drop_up arrow_drop_down

Tafel Dieze - In ontwikkeling

Onze tafel Dieze is nog in ontwikkeling. Maar we zijn er zo enthousiast over dat we toch alvast een voorproefje geven. Dieze heeft een ontwerp dat zich volledig onderscheidt van de modellen die tegenwoordig op andere plaatsen verkrijgbaar zijn. Deze tafel bewijst maar weer dat hout en staal een prachtcombinatie is. En blijft. Zeker als er verfijnd gebruik van wordt gemaakt. Het zijn niet voor niks de basismaterialen die in ieder interieur te vinden zijn. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over tafel Dieze.

Geïnteresseerd? Bekijk nog meer van Tafel Dieze - In ontwikkeling.

In ontwikkeling

Meubelpassie ontwikkelt constant door! Bij nieuwe meubels ontwerpen en produceren komt meer kijken dan je denkt. Het begint altijd met een idee, of er ontstaat zomaar iets moois door bijvoorbeeld een plotselinge ingeving of een foutje tijdens het tekenen.

Heel belangrijk is dat je bij een nieuw idee een goede inschatting maakt of de tafel ook aan de gevraagde eisen van de gebruikers voldoet. De tafel moet praktisch te benutten zijn. Maar het moet ook allemaal technisch realiseerbaar zijn. Als ik een nieuw idee heb uitgetekend worden de details bestudeerd. Er wordt altijd een prototype gemaakt, zodat we zeker zijn dat het er goed uitziet en alle aspecten kloppen. Ik teken de meeste ontwerpen in een tekenprogramma. Hierdoor kun je de details exact bekijken en worden er minder snel dingen over het hoofd gezien.

Met als reslutaat een prachtige designtafel.