Veelgestelde vragen. Meubelpassie houdt het graag overzichtelijk
arrow_drop_up arrow_drop_down

Vragen waar je tegenaan loopt?

Houtsoorten

Is het mogelijk om een andere houtsoort voor mijn eettafel, salontafel of sidetable te kiezen?

Het is heel goed dat je deze vraag leest, want de meeste mensen weten niet dat er nog zoveel meer prachtige houtsoorten zijn. Je kunt het hout voor jouw tafelblad bij ons op afspraak uitzoeken. Wij nemen je mee naar een houtdepot in Werkendam waar je zelf het hout kunt zien en voelen. Dan zie je eens hoe het hout van een gezaagde ruwe boomstam eruitziet.

Je kunt kiezen uit onder andere: 

  • Acacia
  • Beuken
  • Esdoorn
  • Iep
  • Populier

Kijk op pagina houtsoorten naar de afbeeldingen van enkele houtsoorten.


Oud hout

Bieden jullie voor een tafel ook oud hout aan?

Wij bieden oude wagondelen uit Oostenrijk en oude spoorbielzen aan uit India, het 'India Express' hout. Oud hout heeft een hele mooie rustieke en robuuste uitstraling! Je kunt ook hier verschillende kanten mee op. 

 Nieuw ontwerp

Ik wil graag een nieuw design, zijn daar mogelijkheden voor?

Dat is mogelijk! Voor Gerard is een nieuw design maken zijn passie! Het beste kun je een afspraak maken om bij ons in de showroom in Werkendam langs te komen of wij komen bij jou langs. Dan kunnen we gelijk zien in welk interieur het nieuwe meubel zijn plaats krijgt. Stuur een e-mailbericht via onze contactpagina.

Aangepast ontwerp

Zijn aangepaste maten leverbaar?

Wij leveren producten die verkrijgbaar zijn in verschillende lengtematen. Wil je een product dat aangepast is in de lengte of breedte? Of je wilt een gewijzigde opstelling van het tafelonderstel? Over het algemeen is dat geen probleem. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. 

Levering

Moet er iemand aanwezig zijn om te helpen tillen?

Een van onze medewerkers komt jouw bestelling thuis afleveren en in elkaar zetten. Helaas zijn de tafels te zwaar om alleen te verplaatsen. Er wordt van je verwacht dat er iemand beschikbaar is om te helpen. Mocht dit een probleem zijn dan kun je altijd even bellen voor een oplossing. 

Levertijd

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling geleverd wordt?

Bij levering door onszelf wordt er altijd een datum met jou afgesproken wanneer het jou uitkomt dat wij de bestelling komen afleveren en monteren. Bij levering per postorder sturen wij het pakket indien het voorradig is binnen 1 a 2 werkdagen naar je op. Je krijgt in dat geval vanzelfsprekend een Track & tracecode.